Hasta Ziyaretinde Uyulması Gereken Kuralları
13 Mart 2024

Sayın Ziyaretçi;
1. Hasta ziyaret saatleri gündüz 13:00-14:00, akşam ziyaret saatleri 19:00-20:00 arasında olarak belirlenmiştir.
2. Hastanızla ilgili tıbbi bilgi doktoru tarafından verilir.
3. Hasta ziyareti tıbbi nedenlerle hekim tarafından yasaklandıysa, ziyaret konusunda ısrar edilmemesi konusunda özen gösterilmelidir.
4. Ziyaret öncesi ve sonrasında eller yıkanmalıdır.
5. 12 yaş altındaki çocukların vücut dirençleri zayıf olduğundan hasta ziyaretlerine getirilmemelidir.
6. Soğuk algınlığı, boğaz ağrısı, nezle ya da herhangi bir bulaşıcı hastalığı olanların, hasta ziyaretinde bulunması yasaktır.
7. Hasta ziyaretleri kısa sürmelidir.
8. Hasta odalarında aynı anda tercihen iki kişiden fazlası bulunmamalıdır.
9. Hasta yatağının, hasta dışındaki kişiler (hasta yakını/ziyaretçi) tarafından kullanılması yasaktır.
10. Hastane içersinde sigara içilmesi kesinlikte yasaktır.
11. Hastanıza ve diğer hastalara huzurlu bir ortam sağlayabilmemiz için hasta odasında ve koridorda yüksek sesle konuşmama ve gürültü yapmama konusunda özen gösterilmelidir.
12. Alerjisi ve astımı olan hastalar dikkate alınarak, hasta ziyaretlerine çiçek getirilmemelidir.
13. Hastane içinde cep telefonu kapalı tutulmadır.
14. Hastane dışından yiyecek ve içecek getirilmemelidir.
Not:Tüm bu kurallar hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek ve hastalarımızı rahat ettirebilmek içindir.Gerekli hassasiyeti gösterdiğiniz için;

TEŞEKKÜR EDERİZ...