T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Ordu İl Sağlık Müdürlüğü Ordu Gölköy Devlet Hastanesi

Ağrı Polikliniği Hasta Kabulüne Başlamıştır.

Güncelleme Tarihi: 24/01/2020

Hastanemizde Algoloji ( Ağrı ) polikliniği açıldı

Her geçen gün hizmet çeşitliliği artan hastanemiz Gölköy halkımızla bir yeni hizmeti daha buluşturmuştur. Birçok ilçede bulunmayan bu hizmet için polikliniğin ihtiyaç duyduğu cihaz ve tıbbi malzeme ivedilikle temin edilmiştir.

Anestezi ve reanimasyon uzmanımız Uzm . Dr. Hazal KOCA “ Ağrılar insan hayatını olumsuz etkiler. Yaşam kalitesini etkileyen ağrı yeni hizmet vermeye başlayan Ağrı Polikliniğimiz ile tedavi edilecektir. Günümüz insanlarının sıklıkla dile getirdikleri sırt ve boyun ağrıları, eklem ve kas ağrıları, kazalardan sonra geçmeyen el, kol, bacak ağrıları, migrenden kaynaklanan baş ağrıları, kanser hastalarının ağrıları, zona ağrıları, diyabetik nöropatik ağrılar ve spinal anestezi sonrası baş ağrısı gibi şikayetleri olan hastalar polikliniğimize başvurabilirler. Ağrı tedavi edilebilir bir hastalıktır, ağrıya neden olan durumun tespitinin ardından kısa sürede tedavi edilebilmektedir. ” dedi.
Algoloji birimi ayaktan hastalara poliklinik hizmeti yanında, hastanede çeşitli kliniklerde yatan hastalar için konsültasyon hizmeti vermektedir.
Klinikte ilaç tedavisi, enjeksiyon tedavileri, sinir kökü blokajı ve sinir blokları tedavileri yapılmaktadır.
Ağrı polikliniği pazartesi ve cuma günleri hizmet vermektedir.

82906191_2733320003413290_8463169916453781504_n.jpg