Hastanemizde Yeni Alınan Solunum Fonksiyon Testi Cihazı Hizmet Vermeye Başladı...
05 Nisan 2019

GÖLKÖY’ DE İLKLERE BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ!
Gölköy Devlet Hastanesi’ nde “Solunum Fonksiyon Testi Cihazı” hastaların hizmetine girdi.
Bu cihazın hastanemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ergün YANMAZ’ a, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Mesut SAKA’ ya, , İdari ve Mali Hizmetler Müdürümüz Ramazan AKKUŞ’ a, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürümüz Hilal KAYA’ ya ve personellerimize teşekkür eden Başhekimimiz Dr. İbrahim Gökhan ÇALIŞKAN yaptığı açıklamada : ‘’ Yine halkımızı Ordu ‘ ya gitmesine gerek bırakmayacak bir cihazı daha hastanemize kazandırdık. Yeni alınan Solunum fonksiyon testi cihazı sayesinde ; nefes alıp vermemize yarayan ve hayati öneme sahip akciğerlerimizin hastalıklarını analiz edip test sonuçlarını değerlendiren hekimlerimiz hastalarımızın astım, KOAH, mesleki hastalıkları gibi hastalıkların değerlendirmesi amacıyla kullanılacaktır. Hastalarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunuyor ve daha iyi konuma getirmeyi amaçlıyoruz. Halkımıza sağlıklı günler diliyorum.‘’ dedi.
#solunumfonsiyontesti #gölköydh #gölköydhailesi #gölköy#sağlıklıgölköy

• sft.jpg