Hastanemizde Verimlik Yerinde Değerlendirmesi Yapıldı.
22 Ocak 2019

Hastanemizde Bakanlığımız tarafından görevlendirilen ekip ile 15.01.2019 tarihinde verimlik yerinde değerlendirmesi yapıldı. Bakanlığımızın strateji ve hedefleri doğrultusunda, verimlilik değerlendirme kriterleri çerçevesinde, kaynak kullanımının ve hizmet sunumunun etkinlik ve verimliliği değerlendirildi. Başhekimimiz Dr. İbrahim Gökhan ÇALIŞKAN “ Deneyimli ve eğitimli personeli ile sağlıklı yaşamın tüm insanların temel hakkı olduğu inancı ve anlayışı içinde hasta ve çalışanların memnuniyetini ön planda tutan, eşit, güler yüzlü hizmet veren ve sürekli iyileştirmeyi hedef alan bir sağlık kuruluşu olmak olan misyon ve uluslararası standartlarda ileri teknolojiyi kullanarak her türlü sağlık hizmetinin verildiği en seçkin sağlık kuruluşu olmak olan vizyonumuza ulaşıp gerçekleştirebilmemizde, gerek verimlilik yerinde değerlendirmesi gerekse kalite denetimlerinden başarı gösteren mesai arkadaşlarımıza özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.“ dedi.