Ordu Gölköy Devlet Hastanesi

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü
Ordu Gölköy Devlet Hastanesi

Radyoloji Uzman Doktoru Serdar ALTAY hasta kabulüne başlamıştır.

Güncelleme Tarihi: 05/11/2018

Gölköy devlet hastanesi’nde uzun zamandır eksik olan Radyoloji Uzmanı ataması gerçekleşti ve göreve başladı. Uzman doktor olmaması nedeni ile daha önce ultrason ve mamografi gibi işlemler için hastalar Ordu ‘ ya sevk ediliyordu. 2018/3 4924 Sözleşmeli Personel Yerleştirme Kurası’nda hastanemize yerleşen Radyoloji Uzm. Dr. Serdar ALTAY hasta kabulüne başlamıştır. Uzm. Dr. Serdar ALTAY’ ın atanması ile hastanemizdeki önemli bir eksiklik giderilmiş oldu. Kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz.
4924 sözleşmeli personel yerleştirme kurasında hastanemize radyoloji uzmanı kadrosunu açan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ergün YANMAZ’a ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Uzm. Dr. Mesut SAKA'ya teşekkür ederiz.