Dijital röntgen ve portable röntgen cihazlarının yer aldığı Röntgen Ünitesi hastanemizde kuruldu.
25 Ekim 2018

Fatsa Verem Savaş Dispanserine tahsisatı yapılan bir adet dijital röntgen cihazı ve Fatsa Devlet Hastanesi envanterinde olan bir adet portable röntgen cihazının devri hastanemize yapılarak röntgen ünitesi kuruldu. Hastanemizde daha önce yaşanan röntgen cihaz sorununa kalıcı olarak çözüm getirildi.
Kurulan röntgen ünitemiz, özellikle yoğun olarak ortopedi ameliyatlarının yapıldığı hastanemizde etkin bir şekilde hizmet sunuyor. Böylece büyük bir ihtiyacı gidererek, daha önce yaşanan röntgen cihaz sorununa kalıcı olarak çözüm getirilmiş olundu. Hastanemizde yeni kurulan ünite ile günlük yaklaşık olarak 350 çekim yapılıyor. Yoğun bir şekilde ikili görüşmeler yaparak büyük bir ihtiyaca çözüm sağlayan ünitemizin yenilenmesini sağlayan İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mesut SAKA ‘ ya , İl Sağlık Müdürümüz Dr. Ergün YANMAZ’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.