Ordu Gölköy Devlet Hastanesi

Ordu Gölköy Devlet Hastanesi

İç Hastalıkları Uzman Doktorlarımız M. Levent ve Pınar Hanımın Ayrılışları

Güncelleme Tarihi: 04/09/2018

Hastanemizde iç hastalıkları uzman tabibi olarak görev yapan Dr. Mehmet Levent YÜKSEL’ İn Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Romatoloji Bilim Dalı’ nda yandal uzmanlık eğitimini kazandığı için hastanemizdeki görevinden ayrılmıştır.
      Aynı şekilde hastanemizde iç hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Dr. Pınar ARMAN’ın da İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Geriatri yandal uzmanlık eğitimini kazandığı için hastanemizdeki görevinden ayrılmıştır. Pınar hanıma ve Mehmet Levent beye birlikte çalıştığımız süre zarfında özverili ve titiz çalışmalarından dolayı teşekkür eder, eğitim ve çalışma hayatlarındaki başarılarının daim olmasını dilerim.
                                                                                                                                                  İbrahim Gökhan ÇALIŞKAN
                                                                                                                                             Gölköy Devlet Hastanesi Başhekimi