Ordu Gölköy Devlet Hastanesi

Ordu İl Sağlık Müdürlüğü
Ordu Gölköy Devlet Hastanesi

Hastanemiz hizmette ülke sınırlarını aştı..

Güncelleme Tarihi: 29/07/2018

Sağlık Turizminde de adından söz ettiren Gölköy Devlet hastanesi ilimizde adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.
27.07.2018 tarihinde başarılı bir rinoplasti ameliyatı yapılarak bir gün hastanemizde yatırıldıktan sonra taburcu edilen Natalia Sushkova isimli Rusya vatandaşını hastanemizde tedavi etmiş olmamız verdiğimiz kaliteli sağlık hizmetinin bir ispatı olmuştur. Sağlığın bir ekip işi olduğu ve ekibin her bir bireyinin özverili ve fedakarca çalışmasının sonuçları gözle görülür bir hale gelmiş olmakta. Hastane yönetimi de yeni başarılara hizmet noktasında ne gerekiyorsa yapmakta ve yapmaya da devam etmektedir.
Bakanlık ve Başhekimlik olarak sağlıkta son teknolojiyi takip etmekte, ilçemize ve hastanemize kazandırılan KBB Ameliyat Mikroskobunun alımı tanımlanmış ve teslimatı beklemektedir.Kurulumu tamamlandıktan sonra hekimlerimizle hastanemizde daha başarılı ameliyatlara imza atılacaktır. Başhekimliğimiz sağlık gibi dinamik bir süreçte oluşan teknik sorunların çözümü noktasında da oldukça hızlı ve doğru hamleler yapıp başarılı hekim ve sağlık çalışanı arkadaşlarımızla yakalamış olduğumuz daha iyiye daha güzele ulaşma noktasındaki çalışma dinamiğini çok iyi bir şekilde yönetmektedir.Gölköy devlet hastanesi Başhekimi Dr.İbrahim Gökhan ÇALIŞKAN “Halkımızın Sağlığı için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız, bu süreçte hekimlerimizin ve hastalarımızın tüm ihtiyaçlarında desteklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz, bakanlığımızın politikaları doğrultusunda sağlık hizmetinde dünyaya yön vermeye ülke olarak çalışmaktayız. Aynı zamanda hastanemizde acil servis başta olmak üzere fiziki düzenleme ve palyatif bakım servisi açma çalışmaları devam etmekte olup en kısa sürede ilçemize palyatif bakım servisi kazandıracağız. Ameliyatımızı başarıyla gerçekleştiren doktorumuz Uzm.Dr.M.Akif AKSOY’a ve ameliyat ekibi başta olmak üzere çalışmalarda emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi iletiyor başarılarının devamını diliyorum.” Şeklinde ifade etmiştir.
Bu başarıların Gölköy devlet hastanesinde hız kesmeden devam ediyor olması hastane yönetiminin doğru ve yerinde olan yönetim stratejisinin bir meyvesi olmuştur.